Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.www1.vlsu.ru/handle/123456789/406
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаландина Е. А.-
dc.date.accessioned2010-07-01T08:35:24Z-
dc.date.available2010-07-01T08:35:24Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.urihttp://e.lib.vlsu.ru:80/handle/123456789/406-
dc.description2002en_US
dc.subjectРациональное питаниеen_US
dc.subjectМетодические указанияen_US
dc.subjectПрактические занятияen_US
dc.subjectМедицинаen_US
dc.titleОсновы рационального питания : методические указания к практическим занятиям.en_US
Appears in Collections:25. Медицина, медицинская техника

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BAL.pdf249.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.